Immo-Service, een gerichte marketing en geheel persoonlijke aanpak

PERSOONLIJKE AANPAK

Het is niet makkelijk om de woning waar u zich jarenlang thuis voelde, lief en leed deelde met familie en vrienden, zomaar te verkopen. De emotionele waarde ligt hier hoog. Om die reden nemen wij de tijd om te luisteren naar jouw verhaal. Niet iedere woning is hetzelfde en nét daarom zorgen we voor die extra persoonlijke aanpak.

GERICHTE MARKETING

We adverteren op alle grote vastgoedwebsites alsook in het veel gelezen magazine "ROMDOM."
Ons zeer groot klantenbestand met actief zoekend kopers is natuurlijk ook een groot pluspunt.

WIJ GAAN TOT HET UITERSTE

Vastgoed is onze passie al heel vele jaren . Wij zullen altijd tot het uiterste gaan om een zo goed mogelijke prijs te bekomen.

MAXIMALE KLANTTEVREDENHEID

Wij zijn een klein kantoor, maar met een groot hart. Bij IMMO-SERVICE hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Dat doen we door het nakomen van afspraken en te zorgen voor een efficiënte communicatie. Daarnaast kan je altijd rekenen op eerlijke feedback en een oprechte interesse in jouw dossier.Vermits we 3 zaakvoerders zijn en niet werken met bedienden kennen we elk dossier door en door en kunnen we net dat ietsje meer bieden. Transparantie vinden we ook belangrijk.

LIEFDE VOOR HET VAK

Bij IMMO-SERVICE zijn we gepassioneerd door vastgoed en hun klanten. Wij geloven er steevast in dat vastgoed mensen verbindt, bescherming biedt en warmte brengt. Het gaat niet enkel om stenen, maar ook om mensen.
SERVICE vinden we heel belangrijk voor elk van de partijen vandaar we ook steeds bereikbaar zijn ook na de kantooruren.

Ons makelaarsloon bepalen we samen met jou, zodat iedereen tevreden is.

0475 43 10 85

HOME IS NOT A PLACE IT'S A FEELING!